Știi, s-a vorbit mult în ultima perioadă despre readaptare și reinventare. Așa că de ce să nu îți faci puțină ordine în CV? Profită de timpul ăsta pentru a te reorienta în carieră sau pentru a aprofunda ceea ce știai deja. Tot tehnologia îți sare în ajutor.

Azi îți spun mai multe despre LinkedIn Learning aplicația care te ajută să descoperi care sunt cele mai căutate abilități pe piața muncii și care îți oferă mii de cursuri online pentru a le dobândi.

Cursurile sunt video, sunt scurte și bine structurate și sunt create de experți în domeniu.

Ai access la peste 4000 de cursuri din domenii precum business, tehnologie, social media, marketing, design sau foto-video. Poți învăța cum să creezi site-uri web, să creezi campanii de promovare pe social media, să gândești strategii se marketing sau să faci producții video și editare foto.  

Dacă ai un cont de LinkedIn te poți conecta și poți primi recomandări personalizate în funcție de experiența profesională pe care o ai. Mai ai și varianta de a adăuga tu domenii pe care vrei să le aprofundezi, astfel că poți să adaugi pe profilul tău noi competențe și certificări.

Cursurile pot fi descărcate, pentru ca tu să le ai la dispoziție și fără conexiune la internet. Aplicația este gratuită pe Android și pe iOS, însă poți plăti și un abonament lunar sau anual care îți oferă acces la și mai multe cursuri.

Îți urez spor la învățat și îți mai spun doar atât:

SMART is the new sexy! 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook