Salut,

Știi care este primul pas pentru a deveni mai SMART? Să fii curios.

Așa că dacă tot stai în casă, ce-ai zice să îți hrănești curiozitatea? Uite aplicația TED te ajută fix la asta. În ea găsești cele mai tari discursuri din cadrul conferinței cu același nume care a strâns milioane de vizualizări în întreaga lume.

Aplicația TED îți pune la dispoziție peste 2.000 de discursuri ținute de lideri din diferite domenii care ne inspiră prin ideile lor. Discursurile sunt organizate pe categorii, așa că poți alege exact ceea ce te interesează și pot fi accesate ușor, direct de pe telefon sau de pe tabletă.

De la fizică, filosofie, politică, tehnologie, leadership sau dezvoltare personală. Aplicația îți pune la dispoziție și o secțiune cu cele mai noi sau mai populare discursuri.

Ele sunt subtitrate în peste 100 de limbi. TED îți permite să descarci discursurile preferate în variantă video sau audio ca să te poți bucura de ele și fără conexiune la internet. Aplicația este gratuită atât pe Android, cât și pe iOS și are zeci de milioane de utilizatori în întreaga lume.

La final, îți urez să rămâi curios și informat sau altfel spus SMART!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook