Oficialii federali au percheziționat casele lui Sean ‘Diddy’ Combs din Los Angeles și Miami

Oficialii federali au percheziționat casele lui Sean ‘Diddy’ Combs din Los Angeles și Miami
  • Departamentul pentru Securitate Internă a confirmat că a executat luni „acțiuni de aplicare a legii”.
  • Sean ‘Diddy’ se confruntă cu multiple acuzații și procese de agresiune sexuală.
  • Fosta iubită, Casandra „Cassie” Ventura, l-a acuzat că a violat-o și că a abuzat-o în timpul relației lor.

Oficialii federali au percheziţionat luni casele din Los Angeles şi Miami aparţinând lui Sean ‘Diddy’ Combs, potrivit mai multor rapoarte.

Într-o declarație pentru Business Insider, Homeland Security Investigations a confirmat că „a executat acțiuni de aplicare a legii”. Acestea au fost „parte a unei investigații în curs, cu asistență din partea HSI Los Angeles, HSI Miami și a partenerilor noștri locali de aplicare a legii”.

Purtătorul de cuvânt al DHS nu a confirmat pentru Business Insider de ce agenția efectuează raiduri în casele artistului sau cine a fost ținta acestora. Rapoarte de la Associated Press și Los Angeles Times au indicat că căutarea a făcut parte dintr-o investigație privind traficul sexual.

DHS se ocupă de o serie de investigații penale. Acestea includ acuzații legate de terorism, amenințări la securitatea națională, exploatare a copiilor și trafic de persoane.

Rapperul se confruntă cu mai multe procese din partea unor persoane care l-au acuzat de agresiune sexuală. El a negat acuzațiile.

Fosta iubită a lui Sean ‘Diddy’, Casandra „Cassie” Ventura, l-a acuzat că a violat-o și că a abuzat-o în timpul relației lor de un deceniu. Procesul a fost intentat pe 17 noiembrie.

„Vom sprijini întotdeauna forțele de ordine atunci când încearcă să-i judece pe cei care au încălcat legea”, a declarat un avocat al Casandrei pentru Business Insider, ca răspuns la știrile despre raid. „Sperăm că acesta este începutul unui proces care îl va face pe domnul Combs responsabil pentru conduita sa depravată”.

Acuzațiile lui Sean ‘Diddy’ Combs

La o săptămână după ce Casandra Ventura și-a prezentat acuzațiile, alte două femei l-au acuzat pe P. Diddy de abuz sexual în procese civile separate.

Joi Dickerson-Neal a declarat în procesul ei intentat pe 23 noiembrie 2023 că cei doi au mers la o întâlnire în 1991. Apoi, Combs a drogat-o, a agresat-o sexual și a filmat incidentul, a raportat anterior Business Insider. Un purtător de cuvânt al artistului a spus la acea vreme că acuzațiile au fost „o pur și simplu o luare de bani și nimic mai mult”.

Cealaltă femeie a depus o acțiune tot pe 23 noiembrie 2023 în calitate de Jane Doe pentru a-și proteja identitatea. Ea a susținut că Sean ‘Diddy’, împreună cu un alt bărbat, au agresat-o sexual pe ea și pe o prietenă după un eveniment de la începutul anilor 1990, potrivit Associated Press. Postul a raportat că un purtător de cuvânt al artistului a spus că acesta a negat acuzațiile.

O a patra femeie s-a prezentat la începutul lunii decembrie cu acuzații că rapperul ar fi „făcut trafic sexual cu ea și că a violat-o în grup” în 2003, când avea 17 ani, a raportat anterior Business Insider. Într-o postare pe Instagram, el a spus că „nu a făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare care se spun”. Artistul s-a angajat să „lupte pentru numele meu, familia mea și pentru adevăr”.

Cel mai recent, producătorul Rodney Jones Jr. a intentat un proces împotriva lui Combs la sfârșitul lunii februarie, a raportat anterior Business Insider. Aceștia au colaborat pentru albumul „The Love Album: Off the Grid”. Jones susține că P. Diddy l-a forțat să „solicite lucrători sexuali și să performeze acte sexuale spre plăcerea domnului Combs”.

Sean ‘Diddy’ Combs a decăzut

Sean ‘Diddy’ Combs valora odată aproape 1 miliard de dolari, conform listei Forbes din 2022 a celor mai bine plătiți artiști. Aceasta se datora carierei sale muzicale și multiplelor proiecte de afaceri. De când Cassie Ventura l-a reclamat, P. Diddy a demisionat din funcția de președinte al rețelei de televiziune prin cablu Revolt. Mai multe branduri au rupt, de asemenea, legăturile cu Empower Global, piața artistului pentru afacerile deținute de comunitatea de negri. În plus, o serie Hulu bazată pe familia sa a fost anulată.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook