Actorul Gerard Depardieu se confruntă cu o nouă plângere de agresiune sexuală. O decoratoare de film susține că a pipăit-o în timpul filmărilor în 2021

Actorul Gerard Depardieu se confruntă cu o nouă plângere de agresiune sexuală. O decoratoare de film susține că a pipăit-o în timpul filmărilor în 2021
  • Gerard Depardieu este acuzat de agresiune sexuală, hărțuire sexuală și insulte sexiste.
  • Actorul a primit acuzații preliminare de viol și agresiune sexuală în 2020, în urma acuzațiilor din partea actriței Charlotte Arnould.
  • În octombrie anul trecut, acesta a scris o scrisoare deschisă către Le Figaro pentru a nega acuzațiile de viol și agresiune sexuală făcute împotriva lui.

În plângerea adresată parchetului din Paris, femeia în vârstă de 53 de ani îl acuză pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală, hărțuire sexuală și insulte sexiste, a declarat avocata ei Carine Durrieu Diebolt, conform Sky News.

Reclamantul susține că bărbatul de 75 de ani a apucat-o și i-a frământat talia, stomacul și sânii în timpul filmărilor pentru filmul „Les Volets Verts”. Durrieu Diebolt spune că alte persoane au intervenit pentru a opri presupusul atac.

Doi avocați ai lui Gerard Depardieu nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii trimise prin e-mail, iar birourile lor au spus că nu sunt disponibili pentru a vorbi prin telefon.

Gerard Depardieu a primit acuzații preliminare de viol și agresiune sexuală în 2020, în urma acuzațiilor din partea actriței Charlotte Arnould.

Anul trecut, un site francez a publicat afirmații de la alte 13 femei care au lucrat cu actorul și au spus că au experimentat avansuri și gesturi nepotrivite.

În octombrie anul trecut, Gerard Depardieu a scris o scrisoare deschisă către Le Figaro, una dintre cele mai cunoscute publicații din Franța, pentru a nega acuzațiile de viol și agresiune sexuală făcute împotriva lui. În această scrisoare, el a spus că „niciodată nu a abuzat o femeie” și că „a răni o femeie ar fi ca și cum ar fi lovit propria mamă în stomac”.

Gerard Depardieu este printre cele mai faimoase vedete ale Franței, cunoscută pentru filme precum „Cyrano de Bergerac” și „Jean de Florette”, precum și pentru hiturile de la Hollywood „Green Card” și „The Man In The Iron Mask”. A apărut în 200 de filme de-a lungul a șase decenii și se numără printre cei câțiva actori francezi care și-au făcut un nume la Hollywood.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook