Filiera braziliană| Ministrul Sănătății, infectat cu SARS-Cov-2, a stat în același hotel cu Joe Biden și s-a întâlnit cu Boris Johnson

Filiera braziliană| Ministrul Sănătății, infectat cu SARS-Cov-2, a stat în același hotel cu Joe Biden și s-a întâlnit cu Boris Johnson

Ministrul Sănătății din Brazilia, Marcelo Quiroga, care îl însoțește pe președintele brazilian Jair Bolsonaro la Adunarea Generală a Națiunilor Unite de la New York, este pozitiv pentru Covid-19. El a fost cazat la același hotel cu președintele american Joe Biden și s-a întâlnit cu premierul britanic, cu care a dat noroc. Ulterior, Boris Johnson a mers la Casa Albă, unde a avut o întâlnire cu Biden.

Quiroga a fost testat pozitiv la câteva ore după ce a asistat la discursul președintelui Bolsonaro în fața adunării ONU, de marți.

Ministrul Sănătății, care este complet vaccinat, se simte bine și se va autoizola timp de 14 zile pe teritoriul american, potrivit normelor în vigoare. Toți ceilalți membri ai delegației braziliene au primit rezultate negative la testele Covid.

Luni, oficialii brazilieni s-au întâlnit cu omologii britanici, iar Quiroga a fost filmat în timp ce dă mâna cu Boris Johnson.

Ministrul Sănătății se numără printre oficialii brazilieni care au fost fotografiați mâncând pizza în fața unui restaurant din New York. Autoritățile americane solicită dovada vaccinării clienților care vor să aibă acces în restaurante, iar președintele Bolsonaro, care este anti-vaccinist, nu putut intra.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook