Aproximativ 2.000 de scoțieni au participat la evenimente din cadrul EURO 2020 fiind bolnavi de Covid

Aproximativ 2.000 de scoțieni au participat la evenimente din cadrul EURO 2020 fiind bolnavi de Covid

Aproape 2.000 de cetățeni care locuiesc în Scoția au participat la evenimente legate de EURO 2020 fiind bolnavi de Covid, potrivit Serviciului de Sănătate Publică din Scoția. Mii de scoțieni au mers la Londra pentru meciul din faza grupelor împotriva Angliei, disputat pe 18 iulie. Mulți dintre ei au mers la stadionul Wembley pentru a vedea meciul ori s-au adunat în centrul orașului.

Dintre cele 1.991 descoperite că au participat la un eveniment legat de EURO 2020 în timp ce erau infectate, 1.294 au călătorit la Londra și 397 au ajuns pe stadionul Wembley, spun reprezentanții Serviciului de Sănătate Publică.

Cazurile au fost contorizate dacă respectivii au mers pe stadioanele Hampden sau Wembley, au ajuns în zonele organizate special pentru fani în Glasgow sau au organizat întălniri cu prietenii în baruri sau la domiciliu, pentru a viziona meciurile.

Doar 38 de persoane au participat la meciul de pe teren propriu al Scoției cu Croația în timp ce erau infectate, iar 37 au mers la cel contra Cehiei, de pe Hampden.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook