Inter Milano s-a impus cu scorul de 1-0 în fața Atletico Madrid în optimile UEFA Champions League

Inter Milano s-a impus cu scorul de 1-0 în fața Atletico Madrid în optimile UEFA Champions League
  • Meciul din Italia dintre trupa lui Simone Inzaghi și elevii lui Diego Simeone s-a terminat cu scorul de 1-0 în favoarea celor de la Inter Milano.
  • Meciul de pe Metropolitano se va juca pe data de 13 martie.
  • Cei de la Atletico nu înregistrează cele mai bune rezultate.

Marko Arnautovic a adus victoria lui Inter împotriva celor de la Atletico Madrid. Capul de afiș al serii de Liga Campionilor a fost arbitrat de o brigadă românească, cu Istvan Kovacs la centru. Cele două echipe s-au anulat reciproc pentru o mare parte a partidei, iar Marko Arnautovic a adus victoria, după mai multe ratări, care i-au exasperat pe fanii de pe Giusppe Meazza”.

Pe data de 20 februarie s-au jucat alte două meciuri din manșa tur ale optimilor de finală UEFA Champions League. Echipele care s-au confruntat au fost: Inter – Atletico Madrid și PSV – Borussia Dortmund.

Meciul din Italia dintre trupa lui Simone Inzaghi și elevii lui Diego Simeone s-a terminat cu scorul de 1-0 în favoarea celor de la Inter Milano. Meciul de pe Metropolitano se va juca pe data de 13 martie. În momentul de față, cei de la Atletico nu înregistrează cele mai bune rezultate. Gruparea antrenată de Diego Simeone a pierdut trei meciuri din ultimele patru.

Atletico Madrid a pierdut meciurile cu: Athletic Bilbao (1-0) în Copa del Rey; Sevilla (1-0) în LaLiga și Inter Milano (1-0) în turul optimilor de finală ale UEFA Champions League.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook