România se relaxează, de mâine. Restaurantele funcționează la capacitate maximă, festivalurile primesc mai mulți participanți

România se relaxează, de mâine. Restaurantele funcționează la capacitate maximă, festivalurile primesc mai mulți participanți

Începând cu 1 iulie ai parte de noi relaxări ale restricțiilor anti-Covid și majoritatea activităților pot fi organizate la o capacitate crescută. Stai mai mult timp la terasă, evenimentele primesc mai mulți participanți, sălile de sport sunt deschise la 100% din capacitate.

Iată care sunt principalele modificări care intră în vigoare de mâine:

-Restauratele și cafenele: Funcționează la capacitate maximă (față de 70% din capacitate) și vor fi deschise cu două ore mai mult, până la 02:00.

-Cluburi și discoteci: Capacitate de 70%, față de 50% în prezent; Program de funcționare: Până la ora 02:00.

-Nunți și botezuri: 150 de persoane în aer liber și 100 la interior (față de 100, respectiv 70); Dacă toți participanții sunt vaccinați, limita este de 300 la interior și nu există limite la exterior.

-Festivaluri, concerte, spectacole: 2.500 de participanți (față de 1.000 anterior). Toți spectatorii trebuie să fie complet vaccinați, testați negativ sau vindecați. Sunt permise și evenimente cu mai mult de 2.500 de participanți – dacă toți sunt vaccinați complet.

-Competiții sportive: Se organizează la 50% din capacitate (față de 25% în prezent).

-Săli de sport: Funcționează la capacitate maximă (70% în prezent).

-Locuri de joacă la interior: 70%, față de 50% până acum.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook