VIDEO| Imaginile cu livratori care lucrează în timpul fenomenelor extreme din SUA stârnesc controverse. „Împinge bicicleta printre Mercedes-uri”

VIDEO| Imaginile cu livratori care lucrează în timpul fenomenelor extreme din SUA stârnesc controverse. „Împinge bicicleta printre Mercedes-uri”

Cel puțin 41 de persoane au murit în New York în noaptea de miercuri spre joi, după ploi torențiale și inundații istorice provocate de furtuna Ida. În plus, au apărut controverse după publicarea unor videoclipuri pe rețelele de socializare în care angajații serviciilor de livare continuă să lucreze în timpul inundațiilor extreme.

Un videoclip, care are acum peste 10 milioane de vizualizări, arată cum o persoană care lucrează la compania de delivery GrubHub încearcă să înainteze cu bicicleta și o pungă cu alimente în mână prin apa de aproximativ 80 de centimetri.

„Văzându-l pe acest om împingându-și bicicleta pe lângă șoferii cu Mercedes pentru a livra mâncare tocmai mi-a întors stomacul pe dos”, spune cel care a postat videoclipul, intervievat de The New York Times. „Unii dintre noi avem privilegiul de a nu lucra în timpul unui dezastru, iar alții nu”, adaugă el. Mai multe agenții de știri l-au contactat pentru a-i cumpăra videoclipul și a-l difuza. Acum intenționează să doneze cei 1.700 de dolari pe care i-a primit băiatului care a fost filmat, dacă îl poate găsi.

Angajații de la Amazon au fost trimiși acasă

Un purtător de cuvânt al GrubHub spune pentru Business Insider că nu poate verifica informație și nu poate confirma că protagnistul videoclipului este unul dintre angajații companiei.

„Siguranța persoanelor care livrează este o prioritate absolută”, declară el. „

Mai multe imagini cu persoane impotmolite au devenit virale pe rețelele de socializare, cum ar fi acest videoclip de pe TikTok care arată un livrator de la UberEats care se plimba prin apă până la genunchi cu o comandă în mână, în New Jersey.

Sursa: Huffington Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook