VIDEO| George Simion îl urmărește pe Florin Cîțu pe holurile Parlamentului: „Cum e să avem un premier pușcăriaș? De ce nu vă dați demisia?”

Co-președintele AUR, George Simion, continuă lupta pentru înlăturarea lui Florin Cîțu de la conducerea Guvernului. Pe toate căile și canalele. Inclusiv pe Facebook, acolo unde a transmis live, după ședința Biroului Politic Naţional al PNL. Premierul a făcut declarații în fața reporterilor, apoi a fost luat la întrebări de Simion, care l-a urmărit pe holurile Parlamentului pentru a obține răspunsuri la întrebările pe care el le consideră esențiale.

„Când vă dați demisia?”, este întrebarea pe care Simion o repetă insistent. „Când vă dați demisia, că nu mai aveți susținere?”.

Florin Cîțu răspunde tot printr-o întrebare: „Ați trecut pe la casieria Ambasadei Rusiei? Sunteți cu rușii”.

„De ce nu explicați românilor, de ce nu vă dați demisia?”, insistă Simion. „Deci când vă dați demisia? Ați fost totuși în închisoare, cum e în închisoare? Cum e să avem un premier pușcăriaș?”, spune liderul AUR, referindu-se la episodul de acum 20 de ani, când Cîțu a fost arestat timp de două zile, în Statele Unite, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook