„Vă este dor de mine deja? „Donald Trump ironizează administrația Biden pentru situația economică și problema Afganistanului

„Vă este dor de mine deja? „Donald Trump ironizează administrația Biden pentru situația economică și problema Afganistanului

Fostul președinte american Donald Trump ironizează administrația Biden pentru gestionarea situației din Afganistan, rata crescută a inflației și problema imigranților ilegali, întrebând: „Vă e dor de mine deja?”

„Tragedie în Afganistan, granițe complet deschise și încălcate, violență la cote record, prețurile combustibililor sunt în aer, inflația este în creștere, toată lumea profită de pe urma noastră – VĂ E DOR DE MINE DEJA?”, scrie Trump într-un comunicat.

Atacurile fostului președinte vin pe fondul retragerii trupelor americane din Afganistan, mișcare care a dat talibanilor ocazia să pună stăpânire pe mare parte din teritoriu.

Joe Biden a trimis numeroase trupe pentru a asigura extragerea lucrătorilor de la ambasadă în siguranță.

Oficialii americani consideră că talibanii vor prelua controlul capitalei Kabul în mai puțin de o lună – deși Biden a estimat că va dura aproximativ un an de la retragerea trupelor americane.

Ieri, Trump a criticat Senatul, condus de democrați, pentru bugetul de 3.500 de miliarde de dolari propus, în condițiile în care rata inflației este în creștere.

„Bună dimineața, America! În timp ce voi toți dormeați, democrații radicali au realizat un plan bugetar care va fi cunoscut drept Planul Comunist de 3.500 de miliarde de dolari de a Distruge America”, a spus el joi.

„Va împovăra școlile și va face națiunea noastră mai vulnerabilă. Taxele vor crește mai mult ca niciodată, iar produsele pe care le cumperi zilnic vor fi mai scumpe (combustibil, alimente și multe altele).”

„America, ești furată în negura nopții. E timpul să te trezești!”

Sursa: New York Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook