VIDEO| Joe Biden rostește înjurătura prin care conservatorii îl ironizează, fără să știe la ce se referă expresia „Let’s go Brandon”

VIDEO| Joe Biden rostește înjurătura prin care conservatorii îl ironizează, fără să știe la ce se referă expresia „Let’s go Brandon”

Un tată american a folosit o insultă vulgară anti-Biden la adresa președintelui american, în timp ce acesta găzduia un eveniment de Crăciun la Casa Albă, dedicat părinților și copiilor. Joe Biden și Prima Doamnă găzduiau tradiționalul apel telefonic prezidențial anual în compania copiilor care urmăreau zborul lui Moș Crăciun, când un tată i-a spus președintelui: „Let’s go, Brandon”.

Expresia a devenit un eufemism pentru „Fuck Joe Biden” în rândul conservatorilor, după ce un prezentator TV a dat o interpretare mai elegantă injurăturilor din timpul unei transmisiuni în direct a unui eveniment Nascar, spunând telespectatorilor că mulțimea scanda, de fapt, „Let’s Go Brandon”, în cinstea câștigătorului cursei, Brandon Brown.

În timpul unui apel, Biden a vorbit cu o familie din Oregon – tatăl Jared și copiii Griffin, Hunter, Piper și Penelope.

La sfârșitul apelului, Biden i-a spus lui Jared: „Sper să aveți un Crăciun minunat”. Tatăl a răspuns: „Crăciun fericit și Let’s go Brandon”.

„Let’s go Brandon, sunt de acord”, a spus Biden, care părea că nu înțelege semnificația comentariului.

Comentatorii conservatori au fost divizati în legătură cu incidentul, unii s-au amuzat de faptul că Biden a repetat fraza, alții au sugerat că farsa a fost de prost gust.

Sloganul a devenit popular printre susținătorii fostului președinte Donald Trump.

Sursa: The Telegraph

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook