Un canadian primește pedeapsa cu închisoarea pentru că nu i-a permis fiicei sale de 12 ani să facă schimbare de sex

Un canadian primește pedeapsa cu închisoarea pentru că nu i-a permis fiicei sale de 12 ani să facă schimbare de sex

În urmă cu câțiva ani, un poștaș din Vancouver a descoperit că prenumele fiicei sale de 12 ani a fost înlocuit cu un nume masculin în documentele școlare. Dar el a refuzat să vorbească despre fiica lui altfel decât la feminin. „ADN-ul ei nu se va schimba, în ciuda tuturor experimentelor pe care i le fac!”, spune el.

Pentru că a insistat să-și „îmblânzească” fiica, a considerat-o prea fragilă din punct de vedere psihologic pentru a face o tranziție de gen și a susținut acest lucru în presă, încălcând decizia instanței, un tată canadian a fost condamnat în martie 2021 la șase luni de închisoare.

În urmă cu câțiva ani, poștașul din Vancouver, numit „CD” de către instanță, a descoperit că prenumele fiicei sale de 12 ani, „AB”, a fost înlocuit cu un nume masculin în documentele școlare. „Influențată de activiștii LGBT”, conform CD, ea a hotărât să devină băiat.

În ciuda obiecțiilor tatălui, care susține că AB este instabilă și suferă de depresie după despărțirea părinților, justiția decide că, la 13 ani, cu acordul mamei sale, adolescenta poate începe tratamentul hormonal.

„Violență în familie”

În 2019, tatăl, care a insistat să folosească prenumele feminin atunci când se referea la copilul său, a fost condamnat pentru „violență domestică”. Curtea de Apel din provincia canadiană British Columbia îi interzice tatălui să „încerce să-l convingă pe AB să renunțe la tratamentul de tranziței” și îi cere să folosească pronumele masculin și să-l numească pe noul său prenume.

„Nu pot să privesc cum distrug un copil perfect sănătos!”, a spus tatăl, care a încălcat dispozițiile instanței prin publicarea poveștii în presă.

Sursa: Le Figaro

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook