Trump, decupat dintr-o fotografie în care apărea alături de miliardarul pedofil Epstein. Fox News spune că a fost o „eroare”

Trump, decupat dintr-o fotografie în care apărea alături de miliardarul pedofil Epstein. Fox News spune că a fost o „eroare”
de George Mihalcea

Fox News recunoaște că a editat o fotografie mai veche în care președintele American apărea alături de miliardarul Jeffrey Epstein,  acuzat de pedofilie și decedat anul trecut în arestul poliției în condiții suspecte. Cei de la Fox News susțin însă că e vorba despre… o eroare.

Fotografia editată a apărut la știrile Fox News într-un material despre arestarea și punerea sub acuzare a fostei partenere a lui Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. În respectiva fotografie, făcută în anul 2000, apar Donald Trump, Melania Knauss (actuala Primă Doamnă a Statelor Unite), Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell.

Maxwell a fost arestată săptămâna trecută în Statele Unite și pusă sub acuzare de procurorii federali din New York, care susțin că aceasta a recrutat și abuzat sexual împreună cu Jeffrey Epstein fete minore, cu vârste chiar și de 14 ani, între 1994 și 1997.

Recent, Netflix a lansat o miniserie documentară despre Jeffrey Epstein, ale cărui abuzuri au zguduit în ultimii ani elita financiară și politică din Statele Unite. Miniseria Jeffrey Epstein: Filthy Rich își arată și conexiunile pe care acesta le avea în politică. Donald Trump, Bill Clinton și prințul Andrew au avut de-a lungul vremii numai cuvinte de laudă pentru celebrul pedofil, pentru ca ulterior, în 2019, înainte de moartea sa suspectă în arestul poliției, să se dezică fără ezitări de Epstein.

Mai multe despre documentarul Netflix aici.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook