Trump consideră că decizia Harvard de a face doar cursuri online este „ridicolă”

Trump consideră că decizia Harvard de a face doar cursuri online este „ridicolă”
Foto: AFP

„Cred că acest lucru este ridicol”, a declarat Donald Trump într-o conferință de la Casa Albă, unde a cerut școlilor și universităților să se redeschidă în toamnă. „Cred că ar trebui să le fie rușine”, a adăugat el. Prestigioasa universitate din Cambridge, Massachusetts, a anunțat luni că va organiza cursuri 100% online în septembrie, chiar și pentru studenții autorizați să locuiască în campus.

În cadrul discuțiilor cu reprezentanții din educație, președintele Trump, care minimizează de câteva zile creșterea semnificativă a numărului de cazuri Covid-19 în mai multe state americane, și-a reafirmat convingerea că este necesar ca școlile să se redeschidă. „Vrem ca școlile noastre să se deschidă, vrem să se deschidă repede”, a spus el. „Toată lumea vrea. Mamele o doresc. Tații vor. Copiii vor. A sosit momentul să o facem.”.

Trump, care vizează câștigarea unui al doilea mandat de patru ani în noiembrie, a acuzat din nou unii aleși că folosesc educația pentru scopuri politice. „Nu vrem ca unii oameni să o facă din motive politice, ei cred că va fi bine pentru ei din punct de vedere politic și vor să păstreze școlile închise.” Nu este tolerabil „, a spus el. Cu peste 130.000 de victime, Statele Unite sunt cea mai îndoliată țară din lume.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook