Tom Petty se răscolește în mormânt din cauza lui Trump

Tom Petty se răscolește în mormânt din cauza lui Trump

de Alexandru Anghel

Familia cântărețului îi cere lui Donald Trump să nu se mai folosească de muzica sa.
După prezența slabă de la mitingul din Tulsa, Trump se confruntă cu o nouă problemă: fiicele și văduvele lui Tom Petty sar pe el și îi interzic să mai folosească cântecul „I Won’t Back Down” în campanie.

„Atât răposatul Tom Petty cât și familia lui, suntem categoric împotriva rasismului și a discriminării de orice fel. Petty n-ar fi vrut niciodată ca vreun cântec de-al său să fie folosit într-o campanie a urii. Lui îi plăcea să aducă oamenii împreună.”

Nu e prima oară când unui președinte i se cere în justiție să nu mai folosească piesa. Când Petty încă era în viață, i-a interzis același lucru lui George W. Bush.

Tom Petty a murit în 2017, la 66 de ani. El spunea despre „I Won’t Back Down”, pe care l-a lansat în 1989, că e cântecul care a avut cel mai puternic impact asupra ascultătorilor și că a primit mii de mesaje despre cum i-a ajutat pe aceștia să treacă peste momente mai grele. Circulă și o poveste conform căreia o fată s-a trezit din comă când doctorii i-au dat să asculte piesa pe patul de spital. „Era piesa ei preferată, au pus piesa și fata s-a trezit. Asta l-a dat pe spate pe Tom (n.r. Petty)”, spune văduva lui, Dana Petty.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook