Sute de americani au așteptat în Dallas sosirea lui John F. Kennedy Jr., mort de mai bine de 20 de ani, care ar trebui să-l proclame pe Trump președinte

Sute de americani au așteptat în Dallas sosirea lui John F. Kennedy Jr., mort de mai bine de 20 de ani, care ar trebui să-l proclame pe Trump președinte

Sute de adepți ai mișcării QAnon din Statele Unite s-au întâlnit la Dallas pentru a fi martori la reîntruparea lui John F. Kennedy Jr., care ar avea un rol cheie în repunerea în funcția de președinte a lui Donald Trump, scrie The Hill. Primii susținători au ajuns la Dallas luni noapte, iar următorii au sosit a doua zi în apropierea Dealey Plaza, unde fostul președinte Kennedy, tatăl lui Kennedy Jr., a fost asasinat în 1963.

Potrivit profeției răspândite pe rețelele de socializare de un popular cont al QAnon, după ce Trump va deveni din nou președinte, va renunța la funcție și îl va lăsa în locul său pe Kennedy Jr. Fostul consilier pe probleme de securitate Michael Flynn ar urma să devină vicepreședinte, iar Trump va fi numit „Regele regilor”.

Mișcarea QAnon susține că John F. Kennedy Jr. este în viață și ar fi trebuit să vină marți în locul în care a fost asasinat tatăl său. Însă evenimentul pe care îl așteptau susținătorii nu s-a întâmplat. Unul dintre motive ar putea fi faptul că JFK Jr. a murit în 1999, odată cu soția și cumnata sa, în urma unui accident de avion.

În 2019, membrii QAnon au crezut că va învia pe 4 iulie și va fi numit vicepreședinte al lui Trump.

Potrivit publicației The Dallas Morning News, mulțimea s-a dispersat după câteva ore, din cauza ploii.

QAnon este o mișcare conspiraționistă care susține că Donald Trump luptă în secret cu politicienii de stânga sau cabaliști și cu celebritățile care hărțuiesc copiii.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook