Se apropie ultimul sezon din „You”. Îl vei vedea pe Joe îmbrățișându-și în sfârșit adevăratul sine

Se apropie ultimul sezon din „You”. Îl vei vedea pe Joe îmbrățișându-și în sfârșit adevăratul sine
  • Următorul sezon din „You” va fi ultimul sezon al serialului marca Netflix.
  • Penn Badgley și Charlotte Ritchie vor reveni în rolurile lui Joe și Kate.
  • Anna Camp și Griffin Matthews s-au alăturat recent distribuției interpretându-i pe cumnații lui Joe.

Joe Goldberg urmează să se întoarcă la Netflix pentru ultima sa rundă de fraude – care, cunoscându-l pe Joe, va însemna probabil înșelăciune, trădare și multe crime, scrie Business Insider.

Drama „You”, cu Penn Badgley în rolul principal, va difuza cel de-al cincilea și ultimul sezon în acest an.

Pe lângă Penn Badgley și Charlotte Ritchie, Netflix a anunțat miercuri că Anna Camp și Griffin Matthews s-au alăturat oficial distribuției „You”.

„Anna le interpretează pe Reagan și pe Maddie Lockwood – cumnatele gemene ale lui Joe Goldberg, iar Griffin îl joacă pe Teddy Lockwood – cumnatul scârbos, dar loial”, a explicat contul oficial X al emisiunii. „Totul e bine aici…”

Madeline Brewer a fost, de asemenea, distribuită drept „o tânără care îl face pe Joe să-și reconsidere noua viață”, conform site-ului Netflix TUDUM.

De asemenea, este posibil ca Amy-Leigh Hickman să reia rolul Nadiei, fosta protejată a lui Joe căreia a ajuns să îi însceneze o crimă. „Mi-ar plăcea să revin și să o interpretez din nou”, a spus Amy-Leigh Hickman pentru Digital Spy. Întoarcerea ei nu a fost confirmată.

Îl vom vedea pe Joe îmbrățișându-și în sfârșit adevăratul sine

Sezonul patru s-a încheiat cu Joe stând frumos, scăpat încă o dată de repercusiunile nenumăratelor sale crime violente. În sfârșit, a reușit să se confrunte și să accepte natura lui ticăloasă. Aceasta este o perspectivă care va fi cu siguranță explorată în sezonul cinci.

„În camera scriitorilor, obișnuiam să glumim că într-una dintre aceste zile „hello, you” va fi despre Joe salutându-l pe adevăratul Joe”, a spus showrunnerul Sera Gamble. „Am vrut să mergem acolo cu Joe și ne-am petrecut ultimele două sezoane asigurându-ne că devine din ce în ce mai instabil mintal.”

Finalul celui de-al patrulea sezon îl arată pe Joe stabilindu-se înapoi în New York City, unde a început serialul, alături de cea mai recentă iubită a lui, Kate Lockwood (Charlotte Ritchie).

Deși Joe i-a vorbit lui Kate despre o fracțiune din trecutul său criminal, cuplul este aparent protejat de resursele vaste ale familiei bogate a lui Kate.

Ne putem aștepta ca sezonul cinci să fie ceva asemănător, deși Joe este acum complet dezorientat. Acesta nu mai este protejat de autoproclamata sa narațiune anti-erou.

„Ne-a plăcut ideea că a fost în exil și că a plecat în multe locuri diferite. Și-a asumat o identitate foarte diferită în sezonul 4 și am vorbit despre asta ca fiind revenirea clasicului Joe”, a spus Sera Gamble. „Când se întoarce la New York, este exact genul de persoană pe care l-a putut privi de foarte departe ultima dată când a fost la New York. Are tot privilegiul la care doar a visat și pe care l-a judecat înainte. „

Deși nu i-am văzut pe Joe și Kate căsătorindu-se în sezonul patru, Joe face aluzii la planuri maritale. O nuntă ar însemna ca Joe să aibă acces la averea lui Kate. Acest lucru înseamnă și mai multă siguranță pentru a-și ascunde greșelile.

Data premierei sezonului cinci nu a fost încă anunțată.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook