Sezonul 7 din „Black Mirror” a fost anunțat. Charlie Brooker: „este o reelaborare contemporană a „The Twilight Zone”

Sezonul 7 din „Black Mirror” a fost anunțat. Charlie Brooker: „este o reelaborare contemporană a „The Twilight Zone”
  • Noul sezon „Black Mirror” va avea 6 episoade.
  • Este probabil că unele fețe cunoscute din „USS Callister” vor reveni în noul sezon.
  • Sezonul 7 va fi lansat în 2025 pe Netflix, deși nu a fost anunțată o dată oficială de lansare.

După lansarea sezonului 6 în iunie 2023, avem în sfârșit câteva detalii despre următorul sezon, scrie People.

Creatorul Charlie Brooker descrie seria drept o reelaborare contemporană a „The Twilight Zone”, deoarece captează publicul cu poveștile sale despre distopiile controlate de tehnologie.

De-a lungul anilor, serialul a primit păreri pozitive pentru poveștile sale. A câștigat premii Primetime Emmy pentru episoadele „San Junipero”, „USS Callister” și pentru filmul interactiv „Bandersnatch”.

Acum, pentru cel de-al șaptelea sezon, „Black Mirror” readuce una dintre poveștile preferate de fani.

Câte episoade va avea „Black Mirror” sezonul 7?

În timpul evenimentului Next on Netflix din Londra, în martie 2024, au fost împărtășite noi detalii despre sezonul viitor, inclusiv faptul că va avea 6 episoade. Este cu un episod în plus față de sezonul 5 și este dublul numărului de episoade prezentate în sezonul 4, care a inclus doar trei.

Cum se va conecta sezonul 7 „Black Mirror” cu sezoanele trecute?

Sezonul viitor va include un episod sequel pentru „USS Callister”. Episodul a avut premiera în sezonul 4 și l-a prezentat pe Jesse Plemons ca un creator de jocuri video pe nume Robert Daly. Acesta creează clone digitale ale colegilor săi folosind ADN-ul lor, făcându-i să facă orice vrea el. Cu toate acestea, când o nouă angajată pe nume Nanette Cole (Cristin Milioti) intră în joc, ea îi încurajează pe ceilalți angajați să se revolte împotriva lui.

Episodul a devenit preferatul fanilor de-a lungul anilor pentru povestirea sa, distribuția plină de staruri și aluziile la „Star Trek”. După lansare, episodul a câștigat patru premii Primetime Emmy.

Potrivit Netflix, noul episod va urmări evenimentele din „USS Callister” în care Daly a rămas inconștient și prins în propriul joc după ce angajații săi au evadat. „Robert Daly a murit. Dar pentru echipajul USS Callister, problemele lor abia încep.”

Cine face parte din distribuția sezonului 7 „Black Mirror”?

Oricine urmărește „Black Mirror” știe că serialul nu dezamăgește niciodată cu distribuția sa. Episoadele anterioare au inclus nume precun Miley Cyrus, Josh Hartnett, Anthony Mackie, Jon Hamm, Bryce Dallas Howard și Letitia Wright, printre mulți alții.

Momentan, nu este clar cine va apărea în sezonul 7. Este probabil că unele fețe cunoscute din „USS Callister” vor reveni, inclusiv Milioti, Jimmi Simpson, Michaela Coel și posibil Plemons.

În plus, alumul „Breaking Bad”, Aaron Paul, și-ar putea face apariția în rolul utilizatorului Gamer691 din episodul original.

Cine scrie „Black Mirror” sezonul 7?

Netflix nu a confirmat care scriitori sunt la bord pentru noul sezon. Charlie Brooker, Jessica Rhoades și Annabel Jones vor servi ca producători executivi.

Când va fi lansat sezonul 7 „Black Mirror”?

Sezonul 7 „Black Mirror” va fi lansat în 2025 pe Netflix, deși nu a fost anunțată o dată oficială de lansare.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook