Kanye West își schimbă oficial numele în „Ye”, după ce un judecător i-a acceptat cererea

Kanye West își schimbă oficial numele în „Ye”, după ce un judecător i-a acceptat cererea

Artistul cunoscut anterior sub numele de Kanye West se numeste acum oficial „Ye”. Doar „Ye”, fără nume de familie sau prenume, după ce un judecător din Los Angeles a acceptat cererea rapperului în vârstă de 44 de ani, confirmă pentru AFP un purtător de cuvânt al tribunalului orașului. Artistul a aplicat pentru schimbarea numelui la sfârșitul lunii august, invocând „motive personale”.

Aflat în proces de divorț cu vedeta americană Kim Kardashian, el a vrut să înlocuiască cu „Ye”, porecla sa, întregul său nume – Kanye Omari West -, renuntand astfel definitiv la numele său de familie. Rapperul a lansat în 2018 un album numit „Ye”, iar în această vară, după o lungă întârziere, un album de două ore, cu 27 de piese, intitulat „Donda” – prenumele mamei sale, care a murit în 2007.

Chiar dacă e unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume, tulburarea sa bipolară și divorțul au umbrit recent cariera sa. În opinia mai multor canale mass-media americane, citând surse apropiate cuplului, candidatura lui Kanye West la președinția Statelor Unite, anul trecut, a fost unul dintre factorii declanșatori ai divorțului.

Sursa: Le Figaro

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook