Giganții farmaceutici susținuți de Bill Gates câștigă de pe urma discreditării hidroxiclorochinei

Giganții farmaceutici susținuți de Bill Gates câștigă de pe urma discreditării hidroxiclorochinei

Covid-19 a împărțit lumea științifică în două tabere care se află în contradicție, două clanuri care își dispută teritoriul în războiul hidroxiclorochinei!

Cei „Anti” sunt puternic reprezentați de instituții mari, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sau, în Statele Unite, Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), precum și Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA), pentru a-i numi doar pe cei mai influenți.

Să reamintim câteva fapte: foarte contestatul Tedros Adhanom Ghebreyesus (TAG), de origine etiopiană, director al OMS din iulie 2017, a făcut obiectul unei petiții online care a depășit un milion de semnături: se solicită demisia imediată pentru nerespectarea funcției și pentru faptul că a minimizat proporțiile pandemiei în fazele incipiente, ceea ce, în afara Asiei, a fost cauza unei întârzieri notabile în implementarea măsurilor de prevenție. La solicitarea a 116 țări, a fost deschisă recent o anchetă privind administrarea greșită a crizei.

Șeful OMS, „marioneta chinezilor”

De asemenea, Ghebreyesus are porecla de „marionetă chineză”. În timp ce întreaga planetă a evidențiat modul în care regimul lui Xi Jinping a ascuns epidemia în, el a felicitat public China pentru „măsurile fără precedent [destinate să] stingă focarul [și] angajamentul său […] impotriva epidemiei, precum si transparența și protecția populației globului”. Acest lucru nu este surprinzător: China are acces privilegiat la energie și la materii prime miniere și este cel mai mare partener comercial al Etiopiei, care este a doua cea mai mare beneficiară a fondurilor chineze din Africa. Asta spune totul.

Din poziția pe care o ocupă, „Doctor” TAG raportează și Fundației Bill and Melinda Gates, care a devenit cel mai mare donator al OMS, de când Donald Trump a decis să înghețe participarea SUA. Aproape 25% din totalul bugetului anual al OMS, cu mult peste cotizația statelor, este acum furnizat direct sau indirect de Fundația Gates. Aceasta din urmă a investit și în multe laboratoare, în mare parte americane (Bristol-Myers Squibb, Eli Lilly, Johnson & Johnson, MSD, Pfizer), dar nu numai (GSK, Sanofi și alții). Gates sprijină laboratorul Gilead care dorește să comercializeze, în ciuda rezultatelor clinice neconcludente, Remdesivir, un tratament foarte scump (2.300 USD pentru cinci zile de tratament).

Orice demonstrație a eficacității hidroxiclorochinei (HCQ) pentru Covid-19 dăunează laboratorului Gilead

Gilead încearcă, de asemenea, să-și maximizeze cota pe piața bursieră înainte ca laboratorul AstraZeneca să fuzioneze cu acesta pentru o sumă cuprinsă între 240 miliarde și 275 miliarde dolari. Orice demonstrație a eficacității hidroxiclorochinei (HCQ) asupra Covid-19 dăunează lui Gilead și, în general, vaccinurilor și moleculelor preparate de un consorțiu de giganți farmaceutici cu care Fundația Gates a încheiat acorduri confidențiale (AstraZeneca și Gilead, de exemplu). NIAID, condus din 1984 de dr. Anthony Fauci, și FDA (autoritatea care decide cu privire la comercializarea medicamentelor în Statele Unite) sunt alți dușmani puternici ai HCQ.

Există numeroase studii părtinitoare metodologic care, începând cu luna aprilie, sunt publicate în diferite reviste științifice pentru a discredita HCQ. Sursele de finanțare care au susținut aceste studii conduc la actorii menționați și la legături de interes.

Dar lucrurile se agravează: în timp ce HCQ trebuie să fie prescrisă chiar de la începutul infectării pentru a reduce încărcarea virală, trei studii foarte mari coordonate de OMS, denumite Solidarity, Recovery și Remap-Cap au administrat pacienților HCQ într-un stadiu tardiv și în doze mari sau toxice, potențial fatale. 2400 mg în studiile Recovery și Remap-Cap, de patru ori mai mare decât doza maximă autorizată de Agenția Franceză a Medicamentului (ANSM) și mai mult decât doza toxică (risc de tulburări grave ale ritmului cardiac) care necesită internare imediată.

Sursa: Paris Match

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook