Poți vedea primul trailer pentru „Joker: Folie à Deux”

Poți vedea primul trailer pentru „Joker: Folie à Deux”
  • Primul trailer pentru „Joker: Folie à Deux” a fost proiectat marți seară la CinemaCon.
  • Regizorul Todd Phillips a declarat: „Lady Gaga este magică”, atunci când a fost întrebat de ce a fost aleasă să joace rolul lui Harley Quinn.
  • Filmul se va lansa în cinematografe pe 4 octombrie.

În timpul prezentării Warner Bros. de marți, la CinemaCon, convenția anuală a cinematografelor din Las Vegas, trailerul filmului „Joker: Folie à Deux”, continuarea filmului de succes al studioului „Joker” din 2019 , a fost dezvăluit pentru prima dată și a primit aplauze furtunoase, scrie Business Insider.

Trailerul l-a prezentat pe Joaquin Phoenix revenind în rolul lui Arthur Fleck, alias Joker, alături Lady Gaga, care o interpretează pe Harley Quinn, iubita lui Joker.

„Joaquin și cu mine am vorbit mereu despre realizarea unei continuări în timp ce făceam primul film”, a declarat regizorul Todd Phillips publicului de la CinemaCon. „Dar nu am vrut să aducem ghinion. Dar apoi a apărut pandemia, am vorbit mai mult și am decis să o facem.”

„Lady Gaga este magică, iar când am scris scenariul, ne-am tot gândit la ea”, a adăugat Phillips despre adăugarea lui Lady Gaga în distribuție.

Este un musical?

Phillips a mai adăugat și despre rapoartele conform cărora filmul ar avea un aer de musical. „Nu am vorbit niciodată despre el ca despre un musical”, a spus Phillips. „Muzica este un element esențial, la fel ca în primul film. Nu am simțit că este un pas mare. Totul va avea sens când îl veți vedea.”

„Joker: Folie à Deux” se lansează în cinematografe pe 4 octombrie.

„Joker” din 2019 a fost un succes uriaș, câștigând peste 1 miliard de dolari în box office-ul mondial. Este, de asemenea, filmul cu rating R cu cele mai mari încasări la box office-ul mondial. Filmul a primit, de asemenea, 11 nominalizări la Oscar, cu victorii pentru Cel mai bun actor (Joaquin Phoenix) și Cea mai bună coloană sonoră originală.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook