Dragostea nu are vârstă. Rupert Murdoch se căsătorește la 92 de ani

Dragostea nu are vârstă. Rupert Murdoch se căsătorește la 92 de ani
  • Mogulul mass-media miliardar și-a anunțat joi logodna cu Elena Zhukova.
  • Zhukova, un biolog molecular pensionat, a fost căsătorită anterior cu un miliardar rus.
  • Murdoch a cunoscut-o pe Zhukova prin a treia sa soție, Wendi Deng, cu care împarte doi copii.

Rupert Murdoch, miliardarul în vârstă de 92 de ani și președintele emerit al News Corp., este logodit și se va căsători din nou, scrie Business Insider.

Biroul mogulului mass-media a împărtășit joi cea mai recentă logodnă cu Elena Zhukova. Căsătoria lui Murdoch cu Zhukova, un biolog molecular în vârstă de 67 de ani, ar fi a cincea căsătorie și a șasea logodnă.

De-a lungul carierei sale, romanțele frecvente și despărțirile dramatice ale lui Murdoch au devenit obișnuite pentru tabloide.

Duo-ul a început să se întâlnească vara trecută. Nunta lor va avea loc la podgoria și moșia lui Murdoch din California în iunie, a informat The Times. Invitațiile pentru eveniment au fost deja trimise, a declarat pentru presa un reprezentant al lui Murdoch.

Cea mai recentă logodnă a lui vine la mai puțin de doi ani de la divorțul de Jerry Hall, un fost supermodel și actor care a avut anterior o relație de lungă durată cu liderul trupei Rolling Stones, Mick Jagger. Murdoch și Hall au fost căsătoriți timp de șase ani înainte de a se despărți în august 2022.

Între Hall și cea mai recentă viitoare mireasă a sa, Murdoch s-a logodit pentru scurt timp cu Ann Lesley Smith, pe care a cunoscut-o la scurt timp după despărțirea de Hall. Perechea și-a anunțat logodna în martie 2023, dar a anulat-o aproximativ două săptămâni mai târziu.

Cine este Elena Zhukova?

Elena Zhukova (centru) la cea de-a 54-a Bienală Internațională de Artă de la Veneția în 2011, alături de fiica ei Dasha Zhukova (dreapta)

Murdoch a cunoscut-o pe Zhukova prin a treia sa soție, Wendi Deng, cu care împarte doi copii, a informat The Daily Mail în august. Zhukova este de două ori divorțată.

Ea se mândrește cu o carieră academică prestigioasă, care a inclus o perioadă de studiu a diabetului la Universitatea din California, Los Angeles, ca biolog molecular.

Zhukova a venit în SUA de la Moscova aproape de sfârșitul Uniunii Sovietice, a informat The Times. Ea a fost căsătorită anterior cu Alexander Jukov, un investitor miliardar în energie care acum locuiește la Londra cu cetățenie britanică, potrivit publicației.

Dar conexiunile Elenei Zhukova nu se opresc aici. Fiica ei, Dasha Zhukova, a fost căsătorită cu oligarhul rus Roman Abramovici din 2008 până în 2017. Dasha Zhukova este acum căsătorită cu nepotul magnatului de transport maritim Stavros Niarchos.

Logodna lui Murdoch vine la aproximativ șase luni după ce și-a anunțat retragerea de la Fox Corp. și News Corp. Fiul său cel mare, Lachlan, va prelua controlul de facto asupra imperiului media.

Murdoch a fost căsătorit cu prima sa soție, Patricia Booker, între 1956 și 1967, cu care are un copil. Apoi, s-a căsătorit cu Anna Murdoch Mann. Au fost împreună de 32 de ani și au avut împreună trei copii.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook