Copil de 1 an decedat după ce tatăl a refuzat să spargă geamul mașinii pentru a-l salva

Copil de 1 an decedat după ce tatăl a refuzat să spargă geamul mașinii pentru a-l salva

O adevărată tragedie s-a petrecut luni în Las Vegas, când un tată a refuzat să lase poliția să spargă geamul mașinii sale pentru a-și salva fiica de 1 an, închisă într-o căldură extremă.

După ce și-a dat seama că și-a blocat mașina lăsându-și fiica și cheile înăuntru, Sidney Deal a contactat autoritățile pentru a-l scoate din această situație, relatează Las Vegas Sun. Polițiștii care au intervenit au declarat că tatăl a refuzat să-i lase să spargă geamul mașinii, Nissan Altima, pentru a o salva pe fetiță, argumentând că nu poate acoperi costul și că aerul condiționat era pornit.

Când a fost interogată de autorități, iubita inculpatului a spus că el s-a întors acasă, explicându-i că și-a închis accidental fiica în mașină și i-a cerut să sune la compania de asigurări. Enervat de prețul comunicat pentru acoperirea reparațiilor, el i-ar fi cerut să închidă telefonul. A sunat la poliție la 40 de minute după ce și-a blocat copilul în mașină.

Polițiștii au declarat că tânărul de 27 de ani a refuzat, de asemenea, să cheme un camion de remorcare sau un lăcătuș. Astfel, el a preferat să aștepte până când fratele său a contactat-o ​​pe mama lor pentru a utiliza asigurarea acesteia, Deal explicând că nu are mijloacele pentru a plăti un geam nou. Forțele de ordine au spart în cele din urmă geamul, dar fetița, care se afla în vehicul de peste o oră, era deja moartă.

Sidney Deal a fost arestat pentru abuz și neglijență asupra copiilor. A fost apoi eliberat contra unei cauțiuni de 20.000 de dolari, cu obligația de a purta o brățară electronică.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook