SUA| Un copil de 2 ani își ucide involuntar mama, după ce o împușcă în cap cu pistolul tatălui

SUA| Un copil de 2 ani își ucide involuntar mama, după ce o împușcă în cap cu pistolul tatălui

Un copil de 2 ani și-a ucis mama, care participa la o sedinta pe Zoom, după ce a împușcat-o în cap, ceea ce a dus la arestarea tatălui, sub acuzația că a pus arma la îndemâna celui mic. Veondre Avery, în vârstă de 22 de ani, acuzat de omucidere prin neglijență și neputință de a-și păstra arma în siguranță, a fost arestat preventiv, au declarat poliția și un procuror.

Cu arma care se afla – încărcată și fără siguranță – într-un rucsac, copilul lor a ucis-o pe Shamaya Lynn cu un glonț în cap, în momentul în care tânara de 21 de ani se afla în ședință pe Zoom.

„Bebelușul ei plânge în încăpere”

„Una dintre fete este fără cunoștință, sângerează. Camera calculatorului este pornită, bebelușul ei plânge în încăpere”, a descris telefonic unul dintre colegii victimei operatorului serviciilor de urgență, potrivit unei înregistrări publicate de poliție și transcrisa de ziarul Orlando Sentinel.

Veondre Avery, care a nu era acasă la momentul incidentului, a contactat serviciile de urgență la întoarcere, rugându-i să se „grăbească”, potrivit Orlando Sentinel.

Ofițerii de poliție trimiși la fața locului l-au găsit apoi pe Veondre Avery în apartamentul lor din Altamonte Springs, un oraș la nord de Orlando, Florida, încercând să-și resusciteze soția. Dar moartea a fost pronunțată la scurt timp de paramedici.

Data procesului nu a fost încă stabilită, conform comunicatului de presă al procurorului Dan Faggard.

Accidente frecvente

Evenimente de acest tip sunt des întâlnite în Statele Unite.

„În fiecare an, în Statele Unite, sute de copii au acces la arme încărcate și nesecurizate” și trag în mod involuntar, potrivit unui raport recent al Everytown For Gun Safety, o asociație care militează pentru o mai bună reglementare a armelor de foc.

Potrivit cifrelor sale, aceste „atacuri neintenționate” ale minorilor au cauzat 879 de decese din 2015 și 114 de la 1 ianuarie.

Sursa: BFMTV

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook