Donald Trump: Mark Zuckerberg venea la Casa Albă și mă pupa în fund. VIDEO

Donald Trump: Mark Zuckerberg venea la Casa Albă și mă pupa în fund. VIDEO

Fostul președinte american a lansat un atac în timpul unei emisiuni de pe Fox News, când a fost întrebat despre excluderea sa de pe principalele rețele sociale. Relațiile nu se îmbunătățesc între Donald Trump și șeful Facebook, Mark Zuckerberg.

„El (Mark Zuckerberg, n.r.) venea la Casa Albă și mă pupa în c **. Și îmi spuneam: E grozav. Îl am pe șeful Facebook, care vine la cină cu soția lui minunată. Când vezi cum se comportă cu mine și cum se comportă cu ceilalți republicani, este o nebunie. Dar toți oamenii sunt la fel”, spune Donald Trump în fața jurnaliștilor, care se amuză.

Twitter, „plictisitor” fără Trump?

Donald Trump nu iartă nici compania Twitter, care i-a șters contul. Spune chiar că, datorită lui, rețeaua socială a avut succes.

„Știi, când am început pe Twitter acum 12 ani, [era] ceva care nu funcționa. A devenit un succes și mulți oameni au spus că este și datorită mie”, spune Trump, care crede că rețeaua este „plictisitoare” fără el.

„Când m-au dat jos, aveam peste 100 de milioane de oameni. Și apoi, dacă adaugi Facebook și orice altceva, sunt peste 200 de milioane de oameni. Asta e mult. Treci de la 200 de milioane de oameni la nimic, peste noapte.”

Contul Twitter al lui Trump a fost suspendat definitiv și nu i se va permite să revină pe platform[, chiar dacă va fi reales președinte în 2024, potrivit directorului financiar al companiei, Ned Segal.

În iulie, fostul președinte american și-a anunțat intenția de a da în judecată Facebook, Twitter și YouTube (deținute de Google).

Sursa: Daily Mail

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook