Cindy Crawford reface reclama la Pepsi de acum 29 de ani și pare că, pentru ea, timpul a stat în loc

Cindy Crawford reface reclama la Pepsi de acum 29 de ani și pare că, pentru ea, timpul a stat în loc

Supermodelul Cindy Crawford, acum în vârstă de 55 de ani, se întoarce în locația în care a filmat, acum 29 de ani, reclama la Pepsi care a rămas în memoria tuturor. Reeditarea imaginilor de atunci are o cauză nobilă. 

Cu un top de culoare albă, jeanși tăiați și pantofi cu toc roșii, Crawforsd arată de parcă n-ar fi îmbătrânit nici măcar o zi.

Vechea echipă care a creat la vremea respectivă look-ul modelului – inclusiv hairstylist-ul Peter Savic, make-up artistul Sam Visser și fotograful David Yarrow – a lucrat din nou pentru a reface totul exact ca prima dată.

Crawford a acceptat provocarea în scopul de a strânge fonduri pentru Spitalul American Family Children’s din Madison, Wisconsin, unde fratele modelului a fost tratat în trecut de leucemie.

„Cu adevărat frumoasă! Și pentru o cauză nobilă”, a scris actrița Reese Witherspoon. „Cool din toate punctele de vedere”, spun și fotomodelul Helena Christensen.

Cindy Crawford a rămas devotată mărcii de băuturi răcoritoare, iar în 2018 a făcut o altă reeditare a reclamei, pentru Super Bowl.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook