Donald Trump Jr. îl ironizează pe Alec Balwin, după ce actorul a ucis o femeie pe platourile de filmare

Donald Trump Jr. îl ironizează pe Alec Balwin, după ce actorul a ucis o femeie pe platourile de filmare

În timp ce întreaga lume o omagiază pe regizoarea Halyna Hutchins – care a fost ucisă accidental pe platourile de filmare de Alec Baldwin, cu o armă de recuzită – Donald Trump Jr. l-a ridiculizat pe actor pe Instagram.

Donald Trump Jr, în vârstă de 43 de ani, a început să scrie o serie de postări la aproximativ 24 de ore de la tragicul incident de joi din New Mexico, unde Alec Baldwin și Halyna Hutchins filmau western-ul Rust.

Vineri, Trump Jr. a postat o fotografie a actorului – care i-a parodiat în trecut tatăl -, cu titlul: „Acea privire când o activist anti-arme ucide mai mulți oameni cu o armă decât a făcut-o vreodată colecția ta de arme de foc”.

Donald Trump Jr. și fratele său, Eric, sunt bine cunoscuți pentru pasiunea lor pentru vânătoare și au fost anterior criticați de activiștii pentru drepturile animalelor. Alec Baldwin este un susținător deschis al cauzelor democrate și de stânga.

În meme-ul lui Dakota Meyer, repostat de Trump Jr., câștigătorul Medaliei de Onoare postează o fotografie a lui Baldwin și scrie: „Mă întreb dacă va juca singur în scenariul SNL. Acest om și-a câștigat existența făcând glume pe seama altor oameni.

„Cel mai trist este că viața acestei femei a fost luată de cineva care nu va fi niciodată tras la răspundere”.

Sursa: The Independent

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook