Donald Trump îl provoacă din nou pe Biden să susțină un test cognitiv. „Nu va trece de ultimele 10 întrebări”

Donald Trump îl provoacă din nou pe Biden să susțină un test cognitiv. „Nu va trece de ultimele 10 întrebări”

Donald Trump a revenit asupra provocării adresate lui Joe Biden de susține un test cognitiv. Fostul președinte se laudă că a trecut testul cu brio și a răspuns corect la toate cele 35 de întrebări. Astfel, a reeditat momentul memorabil din timpul campaniei din 2020, când a rostit faimoasele cuvinte „persoană… femeie… bărbat… cameră… TV” – în încercarea de a demostra că i-a fost ușor să treacă testul.

Trump i-a cerut din nou actualului președinte să facă un test cognitiv – în timpul întâlnirii cu guvernatorul republican al Texasului, Greg Abbott – sugerând că Biden nu s-ar putea descurca.

„Am trecut testul cu brio. Aș vrea să-l văd pe Biden făcând asta. N-o să reușească. Sunt 35 de întrebări… primele două sau trei sunt destul de ușoare… cu animale… este ăsta un leu, o girafă… dar când va ajunge aproape de întrebarea 20, va avea viață grea… de fapt, cred că-i va fi greu încă de la primele”, spune Trump.

La câteva ore distanță, Trump a transmis același lucru la emisiunea lui Sean Hannity de pe Fox News. „Nu ar putea trece de ultimele 15 întrebări, cu siguranță nu le va putea rezolva pe ultimele 10.”

Anul trecut, Trump susținea că medicilor li s-a părut „extraordinar” că a putut trece testul Montreal Cognitive Assessment (MoCA), care se presupune că este ușor, întrucât nu are rolul de a măsura inteligența ci de a depista problemele cognitive.

Ai aici un exemplu de test.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook