Donald Trump comentează meciul de box care comemorează 20 de ani de la atacurile din 11 septembrie 2001

Donald Trump comentează meciul de box care comemorează 20 de ani de la atacurile din 11 septembrie 2001

Fostul președinte american Donald Trump și fiul său, Donald Trump Jr., vor comenta meciul de box organizat pe 11 septembrie, cu ocazia comemorării celor 20 de ani de la atacurile teroriste care au lovit Statele Unite. Trump va comenta meciul dintre Evander Holyfield (58 de ani) și Vitor Belfort (44 de ani).

„Iubesc marii luptători și marile meciuri”, spune Trump, fost impresar din domeniul boxului. „Abia aștept să-i văd sâmbătă seară și să comentez de lângă ring. Nu vrei să ratezi acest eveniment special.”

Meciul este promovat drept „cea mai așteptată luptă de categoria grea a anului.”

Mandatul prezidențial al lui Trump s-a încheiat în ianuarie, odată cu inaugurarea lui Joe Biden, iar de atunci nu avut prea multe apariții publice.

Înainte de a deveni președinte, Trump a fost consilierul pe probleme de businees al lui Mike Tyson și a promovat mai multe meciuri și nume mari din box în anii ’80 – ’90.

Anunțul lui Trump a provocat reacții ironice. Scriitorul australian Alex McClintock a scris pe Twitter:

„Dacă ai vreodată senzația că îți merge rău, amintește-ți că Donald Trump a ajuns din poziția de președinte al Statelor Unite în cea de comentator a unei lupte între doi băieți a căror vârstă combinată este de 102 ani, în mai puțin de nouă luni.”

Sursa: Sky News

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook