Cinematografele, închise din nou. Cele mai importante lansări ale finalului de an, amânate

Cinematografele, închise din nou. Cele mai importante lansări ale finalului de an, amânate

Coronavirusul pune beţe-n roate celei mai longevive serii de filme cu maşini. Lansarea noului Fast And Furios a fost amânată din nou, de data asta până pe 28 mai 2021.

Lansarea F9 a fost printre primele date peste cap de pandemie, după ce în martie anul acesta a fost amânată cu un an. Acum, fanii longevivei francize mai au de aşteptat aproape două luni în plus până să-i vadă pe Vin Diesel şi pe Michelle Rodriguez înapoi la volan. Alături de ei, în partea a 9-a îi vezi şi pe actorii John Cena, Helen Mirren şi Charlize Theron.

Noul James Bond se lasă și el aşteptat şi aruncă cinematografele din întreaga lume în criză. Într-o mişcare de ultim moment, studiourile MGM şi Universal au decis ieri o nouă amânare a lansării James Bond: No Time To Die, până pe 2 aprilie 2021, „pentru a putea fi văzut în cinematografele din toată lumea”.

Reprezentanţii marilor studiouri spun că îi îngrijorează numărul în creştere de cazuri de coronavirus de pe pieţele importante, cum ar fi SUA şi Marea Britanie. Anunțurile nu le-au picat bine fanilor, care au răspuns dezamăgiţi pe reţelele sociale. Ei critică decizia, spunând că multe cinematografe au redeschis special pentru aceste filme și că fără ele vor da faliment.

Şi Disney a anunţat săptămâna trecută amânarea principalelor sale lansări, Black Widow, West Side Story şi The Eternals, tocmai pentru perioada mai-decembrie a anului viitor.

Anunţurile funcţionează ca un şir de domino şi în acest moment singurele blockbustere aşteptate până la finalul anului sunt Wonder Woman 1984 şi Dune. Şi ele vor fi însă cel mai probabil amânate pentru anul viitor.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook