Baywatch va reveni pe micile ecrane la 25 de ani de la serialul original. Cine se ocupă de remake?

Baywatch va reveni pe micile ecrane la 25 de ani de la serialul original. Cine se ocupă de remake?
  • Baywatch a devenit unul dintre cele mai vizionate seriale din lume între 1989 și 1999.
  • Fremantle, compania care deține drepturile, a părut să confirme că un remake va fi difuzat pe Fox.
  • Remake-ul va păstra aceeași echipă de producători ca originalul.

Baywatch revine pe ecrane într-un remake la 25 de ani după ultima difuzare a emisiunii originale, potrivit rapoartelor, scrie Sky News.

Serialul care urmărește un grup de salvamari din Los Angeles a devenit unul dintre cele mai vizionate seriale din lume, cu 11 sezoane între 1989 și 1999.

Fremantle, compania care deține drepturile, a părut să confirme că un remake va fi difuzat pe Fox după ce a distribuit un articol care anunță planurile pe platforma X.

Scrisă de showrunnerul Lara Olsen, se pare că remake-ul va păstra aceeași echipă de producători ca originalul, dar nu este clar dacă fanii vor putea vedea unii dintre vechii actori înapoi pe plajă. David Hasselhoff și Pamela Anderson au fost printre actorii care și-au făcut un nume în serialul original și nu se știe încă dacă vor juca vreun rol în noua iterație.

În 2020, Erika Eleniak, care a jucat rolul lui Shauni McClain din primul episod până în 1992, a declarat pentru Sky News că nu va exclude o întoarcere. „Aș fi [pregătită pentru o întoarcere la Baywatch], dar nu cred că aș purta din nou un costum de baie roșu”, a spus ea.

Potrivit mai multor rapoarte, descrierea oficială spune: „Salvările îndrăznețe pe ocean, plajele curate și costumele de baie roșii emblematice au revenit, împreună cu o nouă generație de salvamari Baywatch, care navighează în vieți personale complicate și dezordonate în acest remake plină de acțiune.”

Serialul original și-a depășit slotul TV și a fost parodiat în The Simpsons și The Muppets și a apărut în Friends când a devenit unul dintre interesele comune care i-au adus împreună pe Joey și Chandler.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook