Kamala Harris e comparată cu Marge Simpson de către consiliera lui Trump, iar personajul din film îi răspunde

Kamala Harris e comparată cu Marge Simpson de către consiliera lui Trump, iar personajul din film îi răspunde

Jenna Ellis, consiliera lui Donald Trump, a atacat-o pe Kamala Harris, vicepresedinta lui Joe Biden pentru următoarele alegeri prezidențiale din SUA, comparându-i vocea cu cea a lui Marge Simpson.

„Kamala are vocea lui Marge Simpson”. Acest tweet al lui Jenna Ellis, consilierul lui Donald Trump este cel care a provocat controverse, pentru ca a comparat vocea lui Kamala Harris, cu cea al celebrului personaj al The Simpsons.

Acesta din urmă, printr-un videoclip postat pe Twitter-ul oficial al serialului, a răspuns vineri. Marge Simpson a reacționat, cu umor, la această comparație considerată jignitoare.

„Mă simt puțin disprețuită”

„Nu sunt obișnuită să fiu în politică, dar consilierul prezidențial Jenna Ellis a spus că Harris are aceeași voce ca mine. Lisa, fiica lui Marge din serial, spune că „nu este un compliment”.

Marge Simpson a adăugat, de asemenea, că în calitate de „casnică obișnuită care locuiește în suburbii, mă simt puțin disprețuită”.

„Îi învăț pe copiii mei să nu insulte oamenii, Jenna”, a continuat ea.

Nu este prima dată când personajele Simpsonilor s-au distrat pe seama lui Donald Trump. În 2000, serialul a prezis că milionarul va deveni președinte al Statelor Unite.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook