Ariana Grande vorbește despre noul album într-un interviu cu Zane Lowe: „O voi interpreta pe fata rea”

Ariana Grande vorbește despre noul album într-un interviu cu Zane Lowe: „O voi interpreta pe fata rea”
  • Ariana a abordat teme similare cu melodia din 2021 „Fantasize”
  • Viața personală a Arianei a făcut ca titlul piesei „The Boy Is Mine” să atragă atenția.
  • „The Boy Is Mine” a fost a doua melodie la care a lucrat cu Max Martin.

Înainte de lansarea iminentă a albumului, „Eternal Sunshine”, Ariana Grande s-a întâlnit cu Zane Lowe pentru a discuta despre una dintre cele mai așteptate – și oarecum controversate – piese numite „The Boy Is Mine”, scrie Buzzfeed.

„The Boy Is Mine” este un cântec din 1998, de Brandy și Monica, despre două femei care susțin că băiatul despre care vorbesc este al lor. Melodia are versuri precum: „I’m sorry that you / Seem to be confused / He belongs to me / The boy is mine.”

Ariana a abordat teme similare cu melodia din 2021 „Fantasize”. Aceasta includea versuri precum „Thought you were solo / But you got a girl though” și „I fantasize about it all the time / If you were mine.”. Cu toate acestea, cântecul nu a fost lansat niciodată. În schimb, a fost recent postat online și a câștigat o oarecare popularitate pe TikTok.

„A fost ca o parodie a vibrației acestui grup de fete. Dar [fanilor] le place… Este atât de ciudat, dar e în regulă. Am prins ideea și le-am cam dat versiunea Arianei pe album”, a spus Ariana despre cântec într-un interviu recent. „Acum sunt complet diferite. Deci, deși le-ați auzit – pentru că le-ați furat – acum sunt foarte diferite.”

Dar, fără îndoială, viața personală a Arianei a făcut ca titlul piesei „The Boy Is Mine” să atragă atenția. Artista este într-o relație cu Ethan Slater, care a anunțat că se desparte de soția sa.

Așa că, în noul interviu, Zane a întrebat-o pe Ariana despre melodia care precede „The Boy Is Mine”, numită „True Story”. Ea a răspuns: „Este o poveste neadevărată bazată pe toate evenimentele neadevărate. Se stabilește „Băiatul este al meu”, evident. Este un fel de „O voi interpreta pe fata rea, acum iată imnul de fetiță rea”.

Când a fost întrebată dacă a fost o „extensie” a lui „Fantasize”, ea a răspuns: „Într-un fel. Cred că am fost cam de genul „Este o idee foarte proastă, cred”. Dar există un grup mare de fani ai mei care iubesc imnul fetei rea, iar aceasta este, cred, o versiune mai elevată a acesteia.”

Zane a spus apoi că este „treaba muzicii pop” să fie provocatoare într-o anumită măsură. Ariana a răspuns: „Corect. Și să fie o evadare, într-un fel”. Ea a mai spus că „The Boy Is Mine” a fost a doua melodie la care a lucrat cu Max Martin pentru înregistrare.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook