Angelina Jolie: M-am temut pentru siguranța copiilor și familiei în timpul căsniciei cu Brad Pitt

Angelina Jolie: M-am temut pentru siguranța copiilor și familiei în timpul căsniciei cu Brad Pitt

Angelina Jolie susține că siguranța copiilor și familiei sale a fost în pericol în timpul căsniciei cu Brad Pitt. Într-un interviu oferit cotidianului britanic The Guardian, Jolie vorbește despre divorțul de actorul american, în timp ce dorește să-și promoveze noua carte, intitulată „Cunoaște-ți drepturile”, declarând că „este în continuare implicată într-un proces în instanță”, acuzându-l pe Pitt de abuz împotriva copiilor.

Actrița spune că i-a fost teamă „pentru întreaga familie” pe toată durata căsniciei.

„Nu sunt tipul de om care să ia decizii de tipul ăsta cu ușurință”, declară ea. „Mi-a luat mult până să ajung în poziția de a mă despărți de tatăl copiilor mei.”

Jolie și Pitt au împreună șase copii: Maddox (20 de ani), Pax (17 ani), Zahara (16 ani), Shiloh (15 ani) și gemenii Vivienne și Knox (13 ani). Maddox nu este implicat în procesul pentru custodie, pentru că nu mai este minor.

Jolie a intentat procesul de divorț în 2016. Pitt a fost achitat de o instanță din Los Angeles pentru acuzațiile de violență împotriva copiilor. Deși cuplul este separat în prezent, cei doi se luptă pentru custodia copiilor.

Întrebată despre ultimii cinci ani din viața sa, actrița a spus că divorțul a fost „traumatizant” și adaugă: „În anumite sensuri este vorba de ultimii zece ani, de fapt. Sunt multe lucruri despre care nu pot vorbi… Cred că, la finalul zilei, deși tu și câțiva oameni pe care îi iubești știu adevărul despre viața ta, despre scopul pentru care lupți, ce sacrificii faci, sau ce pentru ce ai suferit, ajungi să te împaci cu situația, indiferent de ce se întâmplă în jurul tău.”

Sursa: New York Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook