Shakira vorbește despre viața după divorț: „Nimic nu poate compensa durerea de a distruge o familie”

Shakira vorbește despre viața după divorț: „Nimic nu poate compensa durerea de a distruge o familie”
  • Cântăreața a vorbit despre luptele sale personale și profesionale ca mamă singură cu doi copii.
  • „Nu cred că toată lumea are acces la fericire”, a răspuns Shakira când a fost întrebată dacă este fericită.
  • „Nimic nu poate compensa durerea de a distruge o familie”, a spus artista.

Shakira a vorbit despre viața ei după despărțirea de fotbalistul Gerard Piqué într-un interviu acordat revistei Billboard. Cântăreața a vorbit sincer despre dificultățile pe care le întâmpină în jonglarea carierei sale muzicale ca mamă singură a doi copii, scrie Business Insider.

Artistei în vârstă de 46 de ani i-a fost greu să răspundă atunci când a fost întrebată dacă este fericită. „Este o întrebare foarte scurtă pentru un răspuns foarte lung”, a declarat Shakira pentru Billboard. „Nu cred că toată lumea are acces la fericire. Este rezervată unui număr foarte restrâns de oameni, iar eu nu pot spune că fac parte din club în acest moment.”

La începutul acestei luni, cântăreața a primit premiul Video Vanguard Award la MTV Video Music Awards 2023 – devenind astfel prima artistă sud-americană care primește această distincție, potrivit E Online. Deși Shakira recunoaște că a reușit să își arate emoțiile în muzica sa – și să doboare numeroase recorduri Guinness World Records de-a lungul timpului – ea adaugă că „nimic nu poate compensa durerea de a distruge o familie”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook