Vladimir Putin: Donald Trump este un „personaj colorat”, Biden are comportament de „macho de Hollywood”

Vladimir Putin: Donald Trump este un „personaj colorat”, Biden are comportament de „macho de Hollywood”

Președintele rus Vladimir Putin spune pentru NBC că relațiile dintre Moscova și Washington sunt la cel mai scăzut nivel din ultimii ani și că speră ca Joe Biden să fie mai puțin impulsiv decât predeceserul său. „Relația bilaterală s-a deteriorat și a ajuns la cel mai scăzut nivel al ultimilor ani”, spune Putin.

Cei doi lideri se întâlnesc pe 16 iunie, la Geneva.

Ce spune despre Donald Trump

Putin îl vede pe Biden ca pe un om „de carieră”, care și-a dedicat viața politicii, în contrast cu Trump, care este un personaj „colorat”.

„Cred că fostul președinte Trump este un individ extraordinar, talentat… Este un personaj colorat. Poți doar să-l placi sau să nu”.

În timpul alegerilor din 2016, Putin a recunoscut că i-a oferit sprijin lui Trump, care și-a exprimat admirația pentru liderul rus.

Catalogat drept „criminal” de Joe Biden

Actualul președinte american l-a numit „criminal” pe Vladimir Putin, referindu-se la anumite decese suspecte.

Întrebat despre respectivul episod, Putin a râs și a spus că astfeș de afirmații fac parte din comportamentul de „macho de Hollywood” al americanilor.

„Sunt obișnuit cu atacuri din toate unghiurile și din toate zonele de interes, cu diferite pretexte și motive… niciunul nu mă surpinde”, spune Putin.

Acest tip de discurs este „parte din cultura politică americană, unde este considerat normal. Apropo, aici nu, nu este considerat normal aici”, spune el.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook