VIDEO| Trump critică sportivii transgender și spune că deciziile lui Biden „vor distruge sportul feminin”

VIDEO| Trump critică sportivii transgender și spune că deciziile lui Biden „vor distruge sportul feminin”

Fostul președinte a caracterizat sportivele transgender ca fiind „bărbați biologici” și s-a plâns că recordurile în sporturile feminine au fost „distruse” de concurenții transgender. Trump crede că deciziile lui Joe Biden „vor distruge sportul feminin” și a spus că opiniile sale despre acest subiect nu sunt „controversate”.

„Multe recorduri sunt doborâte în sporturile feminine. Urăsc să spun, doamnelor, dar aveți o mulțime de noi recorduri care au fost distruse”, a spus Trump în discursul său de la evenimentul CPAC.

Și adaugă: „Fetele și femeile sunt supărate că acum sunt forțate să concureze împotriva unor bărbați, din punct de vedere biologic. Acest lucru nu este bun pentru femei. „Nu este bine pentru sportive, care au muncit atât de mult și atât de greu pentru a ajunge la performanță”.

„Recorduri care au rezistat ani sau zeci de ani sunt acum spulberate cu ușurință. Dacă acest lucru rămâne neschimbat, sportul feminin, așa cum îl știm, va muri”.

Discursul lui Trump a fost recompensat cu aplauze și hohote de râs.

„Cred că este o nebunie ce se întâmplă, trebuie să protejăm integritatea sportului feminin”, a adăugat el.

„Și nici nu știu, este controversat? Cineva a spus „bine, asta va fi foarte controversat” și eu am spus că este OK, nu ai auzit încă nimic ”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook