VIDEO| Trump: „Cred că sunt bine”. Mesajul președintelui, după avalanșa de speculații privind starea sa de sănătate

VIDEO| Trump: „Cred că sunt bine”. Mesajul președintelui, după avalanșa de speculații privind starea sa de sănătate

Într-un mesaj video foarte scurt, înregistrat chiar înainte de merge spre elicopterul care urma să-l ducă la Spitalul Militar din Washington, Donald Trump a dorit să-i liniștească pe americani, vineri seara, în mijlocul campaniei prezidențiale: „Cred că sunt foarte bine”, a spus el după o lungă seară de speculații asupra stării sale de sănătate.

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul incredibil. Mă duc la spitalul Walter Reed. […] Ne vom asigura că lucrurile merg bine ”, a spus el în videoclip, adăugând că soția sa, Melania, de asemenea testată pozitiv, este „foarte bine”.

Un birou prezidențial în spital

Potrivit purtătorului său de cuvânt, Kayleigh McEnany, această spitalizare se face „de dragul prudenței”, iar Donald Trump va lucra „din birourile prezidențiale” instalate în spital. Totuși, o astfel de sosire urgentă, cu câteva zile înainte de alegeri, este un fapt fără precedent.

Anterior, medicul de la Casa Albă, Sean Conley, anunțase că liderul suferea de „oboseală”, dar avea „moral bun”. Între timp însă, a apărut o declarație care spunea că Donald Trump va fi „internat câteva zile”, stârnind panică în Statele Unite.

Un cocktail experimental, zinc, aspirină…

Medicul de la Casa Albă a mai indicat că Donald Trump a primit o doză din cocktailul experimental dezvoltat de laboratorul Regeneron și care a dat rezultate preliminare încurajatoare în studiile clinice pe un număr mic de pacienți. Potrivit medicului, președintele ia și zinc, vitamina D, famotidină, melatonină și aspirină.

Recent, Conley a anunțat că Trump va urma tratamentul cu Remdesivir și deja i-a fost administrată prima doză.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook