VIDEO| Talibanii defilează deasupra Kandaharului cu un elicopter american de care au spânzurat un om

VIDEO| Talibanii defilează deasupra Kandaharului cu un elicopter american de care au spânzurat un om

Imagini șocante sunt distribuite pe rețelele de socializare. Talibanii defilează cu un elicopter american de tip Black Hawk, de care au spânzurat un om. „Forțele noastre aeriene!”, scrie pe Twitter Talib Times – care pretinde că este contul oficial de limbă engleză al Statului Islamic al Afganistanului.

„În acest moment, elicopterele Emiratului Islamic zboară deasupra Kandaharului și patrulează orașul”, se arată în tweet.

În videoclip, un om este agățat cu o sfoară de elicopter. Nu este clară modalitatea prin care a fost atârnat sau dacă mai este în viață.

Unii jurnaliști susțin că este vorba despre o persoană care a fost spânzurată.

„O altă imagine de referință din noua eră a terorii”, scrie realizatorul TV indian Sudhir Chaudhary, editor-șef al Zee News și WION.

„Talibanii au spânzurat o persoană, care se pare că este un translator american, de un elicopter american Black Hawk. Elicopterele pe care americanii le-au lăsat în urmă vor fi folosite în Afganistan în modul ăsta”, spune Chaudhary.

Realizatoarea conservatoare de podcast Liz Wheeler spune că „i se face greață”, dacă imaginile „reprezintă ceea ce pare… dacă talibanii au spânzurat pe cineva de un elicopter american Black Hawk”.

„Joe Biden este vinovat”, a scris ea într-un tweet.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook