VIDEO| Papa Francisc promovează vaccinul anti-Covid: „Este o dovadă de iubire”

VIDEO| Papa Francisc promovează vaccinul anti-Covid: „Este o dovadă de iubire”

Papa Francisc se alătură campaniei de promovare a vaccinului anti-Covid, în încercarea de a reduce valul de scepticism care are tot mai mulți adepți. Șeful de la Vatican întărește ideea că vaccinurile sunt sigure, eficiente și reprezintă „o dovadă de iubire”.

Videoclipul lansat miercuri este destinat oamenilor din întreaga lume, dar cu precădere celor din cele două Americi. Este produs de Vatican și prezintă șase cardinali și arhiepiscopi din America de Nord, Centrală și de Sud și pe Papa Francisc.

„A fi vaccinat cu serurile autorizate de autoritățile competente reprezintă o dovadă de iubire. A contribui la vaccinarea cât mai multor oameni este o dovadă de iubire.”

„Vaccinarea este o cale simplă, dar profundă de a promova binele comun și de a avea grijă unii de ceilalți, în special de cei vulnerabili.”

Confruntat cu scepticismul legat de vaccinare, Vaticanul s-a angajat să combată atitudinea ezitantă și să încurajeze vaccinarea în masă.

Papa Francisc a declarat în trecut că este moral pentru catolici să accepte vaccinurile anti-Covid, inclusiv pe cele care folosesc o tehnologie bazată pe celulele derivate din studiile pe fetuși avortați.

Sursa: Euronews 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook