VIDEO. Momentul în care elicopterul american pierde altitudine

VIDEO. Momentul în care elicopterul american pierde altitudine

Un elicopter Black Hawk care participa la pregătirile pentru Ziua Aviaţiei a fost forțat să aterizeze în Piața Charles de Gaulle.

Acesta a putut fi văzut cum pierde din altitudine şi aterizează forţat pe unul dintre bulevardele din Capitală, Bulevardul Aviatorilor, în Piaţa Charles de Gaulle. Mai mulți martori au surprins momentul în care elicopterul începe să piardă altitudine și caută un loc de aterizare în Capitală.

Piloții au reușit să aterizeze de urgență elicopterul, în sensul giratoriu de la Piața Charles de Gaulle. Elicopterul a doborât în timpul aterizării de urgență, doi stâlpi de electricitate și au avariat o dubă.

Cristian Becker, expert în aviație: „Daca are o problemă urgentă, trebuie să aterizeze, să își caute un loc. Bravo lui că a aterizat în siguranță și nu a periclitat alte vieți și nu a ieșit vreo catastrofă, că în general cam așa se întâmplă când zbori deasupra orașului și nu ai unde să aterizezi. Este o procedură normală în momentul în care ai o problemă tehnica și nu ai timp să ajungi peste oraș în altă parte, într-o zonă mai degajată și trebuie să aterizezi, cauți locul cel mai indicat și aterizezi. Flăcăii ăștia americani sunt foarte bine antrenați și foarte bine pregătiți.”

Traficul este restricționat în centrul Capitalei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook