În weekend, te plimbi pe Calea Victoriei și mergi la Balul Bucureștiului de demult

  • Calea Victoriei este din nou pietonală în weekend, între orele 10.00 şi 22.00.
  • Balul Bucureștiului de demult combină spectacolul și desfătarea culinară în ziua de duminică.
  • Dev Patel debutează În calitate de regizor cu „Omul Maimuță”.

Dacă ai rezolvat tensiunea de peste săptămână, e momentul să afli că începe evenimentul Străzi Deschise, București Promenadă Urbană, Calea Victoriei o să fie pietonală începând din weekend-ul acesta, între orele 10:00 și 22:00. Timp de șapte luni o să ai Calea Victoriei pietonală, plină de oameni care se bucură de o plimbare.

Ce faci sâmbătă?

Sâmbătă, copiii pot merge la Muzeul Hărților, unde pot participa la programul educațional Hărțile Artei. E vorba despre primul modul, care povestește despre cultura australiană și despre arta aborigenă. Acesta se desfășoară începând cu ora 15:00, pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani. 100 de lei trebuie să plătești pentru un participant.

Seara de sâmbătă este momentul în care Universitatea Națională de Muzică din București aniversează 160 de ani de existență și organizează a 15-a ediție a festivalului CHEI. Între 6 și 12 aprilie are loc festivalul în București, în mai multe săli. Primul concert îl vezi la Ateneul Român de la ora 19. Este un concert extraordinar susținut de orchestra Concerto, dirijată de Leo Husein.

Ce faci duminică?

Ziua de duminică o poți începe devreme. Ai ocazia să sărbătorești ziua păsărilor cu care începe luna aprilie. Societatea ornitologică din România, filiala București, are o întâlnire în parcul Tineretului, începând cu ora 9.

Dacă ți-ai petrecut dimineața în felul ăsta, pentru seara de duminică îți ofer două propuneri. Una este Balul Bucureștiului de demult, dinner show la InterContinental Athénée Palace București, de la ora 19. Biletele costă între 150 de lei și 325 de lei. Poți combina spectacolul muzical cu arta culinară.

Iar dacă vrei să vezi un film, Dev Patel debutează ca regizor și protagonist în „Omul Maimuță”. E o peliculă produsă de Jordan Peele și te lasă așa să intri în ritmul weekend-ului.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook