VIDEO| Joe Biden a uitat cine e viitorul președinte al SUA. „Președintele ales Kamala Harris”

VIDEO| Joe Biden a uitat cine e viitorul președinte al SUA. „Președintele ales Kamala Harris”

Joe Biden a făcut o nouă gafă în timpul unei conferințe care avea drept scop promovarea campaniei de vaccinare. Încercând să-l atace pe Donald Trump, care nu și-a anunțat încă dorința de a se vaccina și nu a organizat un eveniment public în acest scop, Biden pare că a uitat cine e următorul președinte. Sau poate are alte cunoștințe legate de caz.

„Am făcut-o pentru a întări încrederea cetățenilor în vaccin. Președintele ales Harris a fost vaccinată astăzi, din același motiv. Din moment ce medicii președintelui îl recomandă, Donald Trump ar trebui să-l primească, pentru a oferi același grad de încredere”, a spus Biden.

Au existat numeroase aluzii la faptul că Biden nu-și va duce mandatul la bun sfârșit și va fi înlocuit pe parcurs de viitorul lui vicepreședinte, Kamala Harris. Dar le-am interpretat doar ca pe niște ironii pe seama vârstei înaintate a lui Biden. Poate nu e doar o glumă.

Sau, poate, e o nouă rătăcire a următorului președinte, așa cum s-a întâmplat când și-a confundat fiul decedat cu o nepoată, sau când a afirmat că actualul președinte este George Bush.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook