VIDEO| Joe Biden l-a confundat pe Trump cu George Bush. „L-a ajutat moderatorul să ducă la capăt interviul”

VIDEO| Joe Biden l-a confundat pe Trump cu George Bush. „L-a ajutat moderatorul să ducă la capăt interviul”

Se înmulțesc gafele contracandidatului lui Trump la alegerile prezidențiale. Joe Biden pare că uită numele actualului președinte și îl numește pe acesta ”George”, după fostul lider al SUA, George Bush. Cel puțin aceasta este analogia pe care au făcut-o rivalii republicani.

Biden apare în campania virtuală I Will Vote Concert live-stream, alături de soția sa Jill. „Ce fel de țară vom avea? Încă patru ani cu George…, George…, o să… ne vom găsi într-o poziție în care, dacă, Trump este reales… vom fi, vom fi într-o lume complet diferită”.

Jill Biden încearcă să îl ajute, șoptindu-i că este vorba despre Trump.

Donald Trump nu a ratat ocazia de a taxa pe Twitter greșeala lui Biden, în condițiile în care l-a acuzat pe acesta în repetate rânduri că este senil. „Joe Biden m-a numit George ieri. Nu și-a putut aminti numele meu. A avut nevoie de ajutorul moderatorului să ducă la capăt interviul. Cartelul Fake News lucrează peste program pentru a mușamaliza gafa”.

În urmă cu o zi, Joe Biden a afirmat că „a organizat cea mai mare fraudă electorală din istoria Americii”. Tot din greșeală. Mai multe citești aici.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook