VIDEO| Fiul lui Biden se confesează unei prostituate, după o partidă de sex: „Dealerii ruși de droguri mi-au furat laptopul”

VIDEO| Fiul lui Biden se confesează unei prostituate, după o partidă de sex: „Dealerii ruși de droguri mi-au furat laptopul”

Hunter Biden, fiul președintelui american, susține că rușii i-au furat unul dintre laptopuri cu scopul de a-l șantaja, după ce a consumat o mare cantitate de droguri într-o cameră de hotel din Las Vegas, potrivit imaginilor obținute de Daily Mail.

Asta înseamnă că fiul lui Biden este la al treilea laptop pierdut – unul uitat la un service IT din Delaware, altul confiscat de FBI. Fiecare dintre ele se pare că conține informații care l-ar putea incrimina pe Joe Biden.

Al treilea laptop nu a putut fi recuperat și se află în posesia dealerilor ruși de droguri alături de care Hunter a petrecut în camera de hotel din Las Vegas, îi spune el unei prostituate – conversația a fost înregistrată de o cameră de luat vederi.

După ce s-a filmat în timpul unei partide de sex cu respectiva prostituată, în ianuarie 2019, Hunter a lăsat camera laptopului pornită și i-a povestit femeii cum a petrecut 18 zile în Las Vegas, „mutându-se din penthouse în penthouse”, uneori plătind câte 10.000 de dolari pe noapte.

„Am cheltuit sume extraordinar de mari”, spune el. Apoi descrie cum i-a fost furat laptopul, după ce a fost aproape de a face o supradoză din cauza drogurilor. „M-am dus să fac o baie fierbinte. Ăsta e ultimul lucru pe care mi-l amintesc. A fost prima dată când am leșinat.”

„Când m-am trezit, mai erau acolo doar Miguel, care încerca disperat să facă ordine și Pierce, prietenul lui.”

„Au dat pe toată lumea afară. Au făcut curățenie. Erau gata să plece când m-am trezit. Și mai era o rusoaică de 35 de ani, brunetă, foarte frumoasă.”

„Ea a refuzat să plece. Nu au chemat ambulanța și nu știau dacă sunt mort sau nu”.

Hunter spune că după acea noapte i-a dispărut laptopul. „Cred că dealerul de droguri și încă doi băieți care erau cu el [au furat laptopul]. I-am luat peste tot cu mine.”

Laptopul conținea și multe clipuri comporomițătoare care implică scene de sex.

„Au videoclipuri cu mine în timp ce fac sex”, recunoaște Hunter.

Întrebat de prostituată dacă rușii l-ar putea șantaja, fiul președintelui spune că „da, într-o anumită măsură, da.”

Sursa: Daily Mail

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook