Lenovo introduce laptopul cu ecran transparent în cadrul Mobile World Congress 2024. Cu ce inovează produsul

Lenovo introduce laptopul cu ecran transparent în cadrul Mobile World Congress 2024. Cu ce inovează produsul
  • Compania crede că adăugarea ecranului transparent, combinată cu aplicații și servicii A.I., va permite proprietarilor să interacționeze mai direct cu aplicațiile.
  • Produsul de concept real prezentat la MWC 2024 are un afișaj Micro-LED de 17,3 inchi fără rame.
  • Compania a dezvăluit câteva notebook-uri viitoare pe care le va vinde în viitorul apropiat.

Lenovo a prezentat oficial un nou concept de dispozitiv în timpul expoziției Mobile World Congress 2024 din Barcelona, Spania, un laptop cu ecran transparent.

De fapt, compania a dat oficial acestui produs un nume destul de elementar, Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop Concept, în comunicatul său de presă. Compania crede că adăugarea ecranului transparent, combinată cu aplicații și servicii A.I., va permite proprietarilor să interacționeze mai direct cu aplicațiile și, eventual, să vină cu noi caracteristici și factori de formă, scrie Neowin.

Produsul de concept real prezentat la MWC 2024 are un afișaj Micro-LED de 17,3 inchi fără rame, ceea ce înseamnă că fiecare parte a ecranului ar putea fi utilizată. De asemenea, are o zonă transparentă pentru tastatură care poate fi interacționată cu un stylus.

CNET prezintă Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop Concept

Lenovo nu a indicat că intenționează să ofere un afișaj transparent într-un notebook ThinkBook. La MWC 2023, a arătat un laptop cu ecran rulabil, dar nu se știe că va face un astfel de notebook pentru cumpărătorii în curând.

Produse de viitor

Compania a dezvăluit câteva notebook-uri viitoare pe care le va vinde în viitorul apropiat. Unul este Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 2. Notebook-ul bazat pe Windows 11 are un ecran IPS de 12,3 inchi care se poate separa de tastatură. În interiorul ecranului se află un procesor Intel Core Ultra U, împreună cu până la 1 TB de stocare și până la 32 GB de RAM, împreună cu un suport încorporat. Tastatura include marca comercială a Lenovo TrackPad dacă nu este disponibil un mouse.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook