VIDEO| Joe Biden, din nou confuz. Circulă pe peluza Casei Albe, ignorând indicațiile agenților de securitate

VIDEO| Joe Biden, din nou confuz. Circulă pe peluza Casei Albe, ignorând indicațiile agenților de securitate

Joe Biden oferă un nou moment de confuzie. Președintele american pare că ignoră indicațiile unui agent al Secret Service, care încerca să-l ghideze spre intrarea în Casa Albă. La întoarcerea din Wilmington, Delaware, unul dintre agenți îi face semn să circule pe o potecă auxiliară spre Casa Albă, dar Biden își urmează drumul și calcă pe iarbă.

Un motiv bun pentru criticii președintelui de a readuce în discuție efectele declinului cognitiv de care ar suferi.

Biden, în vârstă de 78 de ani, l-a surclasat pe Donald Trump în topul celor mai bătrâni președinți americani aleși vreodată – cu o diferență de opt ani la momentul preluării mandatului.

Sean Spicer, fost ofițer de presă a lui Trump, a distribuit videoclipul și a scris pe Twitter: „Privește. Acest. Video. Cu atenție”.

Josh Barnett, republican care luptă pentru un loc în Congres la alegerile din 2022 spune că Biden este „pierdut” și „dezorientat”.

Unii internauți spun, în glumă, că Joe Biden este un robot care nu a fost corect programat și nu poate „nici măcar să urmeze drumul”. Alții consideră că are demență sau Alzheimer.

„Pare că agentul îl informează că respectiva rută este blocată și trebuie să urmeze o alta. Crezi că un agent al Secret Service îi putea arăta o alee deja existentă?”, spune un susținător al lui Biden.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook