Utilizatorii TikTok sabotează aplicația de campanie a lui Trump

Utilizatorii TikTok sabotează aplicația de campanie a lui Trump

Este a doua oară când utilizatorii Tik Tok îl vizează pe președintele american Donald Trump. După ce au participat la fiasco-ul primului miting major, de la Tulsa, acum ei au atacat aplicația de campanie.

Luni, 6 iulie, secretarul de stat Mike Pompeo a anunțat la Fox News că guvernul intenționează să interzică aplicatia TikTok în Statele Unite, acuzând compania de spionaj.

Știrea i-a determinat pe “TikTokers” să lanseze o ofensivă împotriva președintelui american și a aplicatiei sale „Official Trump 2020”. Scopul lor este de a determina Apple să elimine aplicația, publicând cât mai multe recenzii negative.

Astfel, evaluarea aplicației a trecut de la 3,9 la 1,2 din 5 stele. În ciuda acestui lucru, însă, este puțin probabil ca Apple să renunțe la aplicație doar din lipsă de popularitate.

Abordarea nu este în totalitate lipsită de sens, deoarece această aplicație prezintă un interes politic pentru Donald Trump. Ea îi permite să asigure o legătură directă cu votanții săi, fără a apela la platforme precum Twitter, care a eliminat anumite postări de campanie ale președintelui, sub pretextul că răspândește informații false.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook