Carlos Sainz se reorientează după plecarea de la Ferrari și se apucă de gătit clătite pe Tiktok

Carlos Sainz se reorientează după plecarea de la Ferrari și se apucă de gătit clătite pe Tiktok
  • Peste 250 de mii de aprecieri au adunat imaginile publicate de Scuderia Ferrari.
  • Pe Tiktok, Sainz a adunat peste 6 milioane de vizualizări cu aceleași imagini.
  • ”Pe bărbați începe să-i intereseze gătitul când rămân fără job”, comentează cineva.

Te-a șocat când ai aflat că nu va continua în sezonul viitor la Ferrari, dar Carlos Sainz îți arată că are și talente ascunse.

„Vai, am o rețetă tare bună de clătite! Ooo, ia zi, te rog! Ia ouăle, separi gălbenușul… gălbenușul… gălbenușul, de albuș. Iar albușul îl… zuuuum… până se face pufos… Bine? Apoi începi să adaugi făină peste albuș… cu un pic de esență de vanilie, zahăr, poate un pic de miere, ca să-i dai ceva mai multă aromă…”, explică pilotul fără să se grăbească.

Mai mulți fani pe cont propriu

Demonstrația sa a adunat rapid peste un milion de aprecieri pe Tiktok. Cei de la actuala sa echipă au preluat imaginile și reacțiile nu s-au lăsat așteptate. ”Pe bărbați începe să-i intereseze gătitul când rămân fără job”, comentează un utilizator.

”Amestecă tot, dar ai grijă când amesteci pentru că nu vrei să vezi că partea pufoasă se dezumflă… Apoi le așezi micuțe, dar înalte… ca să rămână pufoase, rumenești un pic de unt în tigaie. E așa bun! Delicios… cu ce le mănânci? E, o să ți se pară că sunt tare ciudat… cu nimic! Mor după gustul de aluat… sunt… îmi place aluatul”, mărturisește Sainz.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook